Jano Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Kupiłem sobie nowy model.Wykonany jest tak delikatnie że mam strach wsadzić do niego spalinę ale skoro pisze że silnik ma być 0.82 4t to chyba da rady.Na razie go składam. Jeśli ktoś go posiada to chętnie poczytam wskazówki i sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba.14 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Mam taki model. Radzę wzmocnić mocowanie podwozia tkaniną szklaną. Pierwsze delikatne lądowanie i cała półka wyrwana.Można zainwestować w jakieś węglowe podwozie bo to oryginalne się strasznie gnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 jano, Daj wiecej inf o modelu, wymiary, waga itp, moze więcej zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikon Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 jano, Daj wiecej inf o modelu, wymiary, waga itp, moze więcej zdjęć. Może tu? http://f3m.pl/395,-b-mx2-3d-50arf-145cm-zielony-bialy-a-b-.html Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad 29 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Też mam ten model jeszcze czeka na złozenie, ja mam zamiar mu wsadzić silnik JEN 0.56 2T , hitec 225 plastik na lotki i 225 metal na kierunek+ wysokość. Łoże silnika sugeruje wymienić na coś lepszego bo to oryginalne jest za miękie (w Yaku tej samej firmy po dodaniu gazu się wygina w lewo) no i wzmocnić mocowanie podwozia ( znowu w Yaku tej samej firmy po pierwszym kołowaniu sie poluzowało) Powodzenia w składaniu i lotach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.