czhomik Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Witam , od kilku dni jestem posiadaczem plotera tnącego. Poszukuje wszelkich ciekawych wzorów naklejek o tematyce modelarskiej. Rozszerzenie plikow : plt,cdr Pozdrawiam Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 O miałem zakładać takie temat ;] Jak ktoś ma jakieś fajne wzory na koszulki itp itd to chętnie również przyjmę ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolar Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Jakby coś to mogę popróbować coś stworzyć w Corelu 8) Oczywiście, na cuda nie liczcie, chcę się kształcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 również jestem zainteresowany takimi wzorami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Niestety w necie jest strasznie mało plikow PLT, CDR o tematyce RC ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Jak coś to mogę obrysować jakieś nieskomplikowane wzorki w CADzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.