czhomik Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Witam , od kilku dni jestem posiadaczem plotera tnącego. Poszukuje wszelkich ciekawych wzorów naklejek o tematyce modelarskiej. Rozszerzenie plikow : plt,cdr Pozdrawiam Mariusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
qpa Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 O miałem zakładać takie temat ;] Jak ktoś ma jakieś fajne wzory na koszulki itp itd to chętnie również przyjmę ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolar Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Jakby coś to mogę popróbować coś stworzyć w Corelu 8) Oczywiście, na cuda nie liczcie, chcę się kształcić Link to comment Share on other sites More sharing options...
koszkin Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 również jestem zainteresowany takimi wzorami Link to comment Share on other sites More sharing options...
czhomik Posted March 30, 2011 Author Share Posted March 30, 2011 Niestety w necie jest strasznie mało plikow PLT, CDR o tematyce RC ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
false Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Jak coś to mogę obrysować jakieś nieskomplikowane wzorki w CADzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.