tomo24 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 witam Mam problem z podłączeniem mojej aparatury do komputera/ symulatora. Moja aparatura to Sanwa RD 6000 Super. Posiadam symulator Reflexx, i kabel do komputer do podłączenia przez kartę dźwiękową. Próbowałem skalibrować przez Spp i Ppjoy-a. W symulatorze pojawia się taki komunikat Póki co nic nie udało mi się wymyślić. Może ktoś pomoże. Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidey Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Symulator potrzebuje własnego interfejsu, oryginalnego kabla. Przynajmniej tak jest w Phoenixie z podobnym błędem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biedronas Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Bez oryginalnego interfejsu i kabla do niego nie uruchomisz tego programu. Kabel do reflexa łączy się z interfejsem przy pomocy portu mini USB, a interfejs jest wpinany do portu USB komputera. Kabel wchodzący do portu audio na nic się nie zda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.