Miałczek Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Witam jest ktoś kto lata koło Zielonej Góry można było by się spotkać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fam0wned5 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Ja latam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 a gdzie latasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fam0wned5 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 W Cigacicach mamy modelarnie i obok latamy Serdecznie zapraszam w środy o 16.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Rzepin się zgłasza ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fam0wned5 Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 No to może polatamy możemy się spotkać na eac w przylepie 17-19 czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Witam serdecznie może zorganizujemy jakieś wspólne spotkanie wymienimy się doświadczeniami ma ktoś jakieś propozycję ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 co jest panowie nie ma tu nikogo z okolic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiq Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Cześć, W Zielonej Górze koledzy latają dość często w Kiełpinie. W Nowej Soli (i Kożuchowie) latamy praktycznie w każda sobotę. Postaram się zamieścić mapkę dojazdu. Mapka dojazdu na lotnisko w Kiełpinie koło Zielonej Góry znajduje się na http://www.rcclub.pl/nasze-lotniska/ Za tydzień w Bytomiu Odrzańskim odbędą się zawody żaglówek footy (http://www.rcclub.pl/ogolnopolskie-regaty-radiomodeli-zaglowych-footy-w-bytomiu-odrzanskim-mistrzostwa-polski-2012/) i pewnie po nich trochę polatamy w okolicy lub w Kożuchowie ;-) Pozdrawiam Kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrik123 Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Świebodzin się zgłasza :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 witam kolegę ze Świebodzina i pytanko gdzie kolega lata ma jakieś miejsce tam na latanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Witam serdecznie i zapraszam na wspólne latanie w Sulechowie miejsce Brzezie znalazłem trochę polany i jest możliwość startowania z ziemi wczoraj testowałem i było fajnie wkoło pola więc zapraszam chętnych moja propozycja to sobota godzina do ustalenia proszę o jakieś propozycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zapraszam wszystkich na.Międzynarodowe Zawody Modeli Akrobacyjnych RC F 3M Europan Aero Cup of Zielona Góra http://www.modelarnia-azl.zg.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esceta Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Dzięki za zaproszenie. Przybędziemy z kolegą tylko pogoda coś ma szwankować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 ja jutro będę ma nadzieje że pogoda będzie łaskawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 1 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 zdjęcia z piątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 1 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 i kolejne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 1 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 jak ktoś był w sobotę i w niedziele to proszę o zdjęcia ja niestety nie byłem bawiłem się na weselu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esceta Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Byłem i mam zdjęcia,ale wstawienie ich na forum to jakaś czarna magia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 daj mi na maile to je wstawię tomek,lisiewicz@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.