Miałczek Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Witam jest ktoś kto lata koło Zielonej Góry można było by się spotkać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fam0wned5 Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Ja latam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miałczek Posted April 23, 2011 Author Share Posted April 23, 2011 a gdzie latasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
fam0wned5 Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 W Cigacicach mamy modelarnie i obok latamy Serdecznie zapraszam w środy o 16.00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jary14 Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Rzepin się zgłasza ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fam0wned5 Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 No to może polatamy możemy się spotkać na eac w przylepie 17-19 czerwca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miałczek Posted May 2, 2012 Author Share Posted May 2, 2012 Witam serdecznie może zorganizujemy jakieś wspólne spotkanie wymienimy się doświadczeniami ma ktoś jakieś propozycję ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miałczek Posted May 4, 2012 Author Share Posted May 4, 2012 co jest panowie nie ma tu nikogo z okolic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chomiq Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Cześć, W Zielonej Górze koledzy latają dość często w Kiełpinie. W Nowej Soli (i Kożuchowie) latamy praktycznie w każda sobotę. Postaram się zamieścić mapkę dojazdu. Mapka dojazdu na lotnisko w Kiełpinie koło Zielonej Góry znajduje się na http://www.rcclub.pl/nasze-lotniska/ Za tydzień w Bytomiu Odrzańskim odbędą się zawody żaglówek footy (http://www.rcclub.pl/ogolnopolskie-regaty-radiomodeli-zaglowych-footy-w-bytomiu-odrzanskim-mistrzostwa-polski-2012/) i pewnie po nich trochę polatamy w okolicy lub w Kożuchowie ;-) Pozdrawiam Kamil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matrik123 Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Świebodzin się zgłasza :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miałczek Posted May 9, 2012 Author Share Posted May 9, 2012 witam kolegę ze Świebodzina i pytanko gdzie kolega lata ma jakieś miejsce tam na latanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miałczek Posted May 10, 2012 Author Share Posted May 10, 2012 Witam serdecznie i zapraszam na wspólne latanie w Sulechowie miejsce Brzezie znalazłem trochę polany i jest możliwość startowania z ziemi wczoraj testowałem i było fajnie wkoło pola więc zapraszam chętnych moja propozycja to sobota godzina do ustalenia proszę o jakieś propozycję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miałczek Posted June 25, 2012 Author Share Posted June 25, 2012 Zapraszam wszystkich na.Międzynarodowe Zawody Modeli Akrobacyjnych RC F 3M Europan Aero Cup of Zielona Góra http://www.modelarnia-azl.zg.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
esceta Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Dzięki za zaproszenie. Przybędziemy z kolegą tylko pogoda coś ma szwankować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miałczek Posted June 28, 2012 Author Share Posted June 28, 2012 ja jutro będę ma nadzieje że pogoda będzie łaskawa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miałczek Posted July 1, 2012 Author Share Posted July 1, 2012 zdjęcia z piątku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miałczek Posted July 1, 2012 Author Share Posted July 1, 2012 i kolejne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miałczek Posted July 1, 2012 Author Share Posted July 1, 2012 jak ktoś był w sobotę i w niedziele to proszę o zdjęcia ja niestety nie byłem bawiłem się na weselu Link to comment Share on other sites More sharing options...
esceta Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Byłem i mam zdjęcia,ale wstawienie ich na forum to jakaś czarna magia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miałczek Posted July 2, 2012 Author Share Posted July 2, 2012 daj mi na maile to je wstawię tomek,lisiewicz@interia.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.