pipczento2002 Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Ponieważ w dniu wczorajszym popełniłem falstart :oops: :oops: i zamiast załozyć nowy temat powitalny dopisałem się do kolegi, który wcześniej również się witał przepraszam i naprawiam. Witam wszystkich. Jestem tutaj nowym użytkownikiem. Modelarstwem lotniczym zajmuję się od 30 lat, głównie modelami swobodnymi, ale mam też na koncie kilkadziesiąt modeli redukcyjnych. Jest to moje hobby i odskocznia od problemow życia codziennego. Uważam, że modelarstwo polega na budowaniu a nie kupowaniu modeli. Interesuję się również fotografią oraz wędkarstwem. Pozdrawiam użytkowników forum. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri303 Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Witam. Miło, że wpadłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.