Krzako Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 W piątek o godzinie 18 zamówiłem pare rzeczy w rcsklep.pl, a dzisiaj w poniedziałek jak wróciłem ze szkoły było u mnie w domu. Byłem pewien, że tak szybko nie dotrze (wkońcu poniedziałek to pierwszy dzień roboczy po weekendzie ).
Marcinmb Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 do mnie w sobote został wysłany list polecon y....dzis w poniedziałek,o 11,37 przyszedł listonosz i wreczyl mi list z regulatorem!!!! :crazy: :shock: :jupi: ...to było niesamowite teoretycznie list ten szedł rapterm 11 godzin i 37 min...po prostu niewierygodne :crazy:
Janeczek Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Poczta niemiecka(DP-DEUTSCHE POST) tez jest do D..y . 3 zaginione przesylki w tym jedna POLECONA -straty ponad 300 Euro ... Dobrze ze zrobila sie konkurencja i Paczki mozna przesylac np:Polskim przewoznikiem lub Hermes-em . Zolte DP omijam jak ognia...jedynie pozdrowienia do ciotek przesylam tym zoltym diablem .... :evil: tffu ! zdechnij DP-zdechnij ! tffu ! Janek
krykiet Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 własnie byla u mnie poczta i a paczka byla wyslana wczoraj
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.