Krzako Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 W piątek o godzinie 18 zamówiłem pare rzeczy w rcsklep.pl, a dzisiaj w poniedziałek jak wróciłem ze szkoły było u mnie w domu. Byłem pewien, że tak szybko nie dotrze (wkońcu poniedziałek to pierwszy dzień roboczy po weekendzie ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 do mnie w sobote został wysłany list polecon y....dzis w poniedziałek,o 11,37 przyszedł listonosz i wreczyl mi list z regulatorem!!!! :crazy: :shock: :jupi: ...to było niesamowite teoretycznie list ten szedł rapterm 11 godzin i 37 min...po prostu niewierygodne :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Poczta niemiecka(DP-DEUTSCHE POST) tez jest do D..y . 3 zaginione przesylki w tym jedna POLECONA -straty ponad 300 Euro ... Dobrze ze zrobila sie konkurencja i Paczki mozna przesylac np:Polskim przewoznikiem lub Hermes-em . Zolte DP omijam jak ognia...jedynie pozdrowienia do ciotek przesylam tym zoltym diablem .... :evil: tffu ! zdechnij DP-zdechnij ! tffu ! Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krykiet Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 własnie byla u mnie poczta i a paczka byla wyslana wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.