kylorc Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Witam Model ze zdjęcia powstał w 8 roboczo godzin. W pierwszej wersji był sterowany tylko kierunkiem i wysokością po to żeby nauczyć i przy okazji zaszczepić modelarstwem RC mojego młodszego o 1 rok brata. Początki bywają trudne. Braciszek przy lądowaniu oddał ster wysokości, ponieważ jak mówił przestraszył się kamienia, który spokojnie mógł ominąć. Mój brat tak się przestraszył że niechce już słyszec o modelach. Skutki: Druga wersja posiadała już lotki. W ostatecznej wersji ja latałem tym modelem, no więc zaczął mnie wkurzać uszkodzony kadłub, dlatego zabrałem się za budowe drugiego. Relacja z budowy: godzina 20:00 godzina 20:15 godzina 20:35 godzina 01:15 tej samej nocy skszydła zapożyczyłem od drugiej wersji tego modelu Silnik co go ciągnie :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 a może go jakoś nazwiesz, może rekinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 A mam pytanko! dlaczego serwa umieściłeś na zewnątrz modelu? Troche to nieładnie wygląda! A kadłyb wygląda na pojemny, więc by nie było problemu z umieszczeniem ich w kadłubie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Ponieważ wszystko robilem na szybko i wydawało mi się, że na zewnątrz będzie szybciej je założyć :| , bo następnego dnia rano jechałem do radawca 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 No i wg mnie jest szybciej. Dużo łatwiej jest regulować i ustawiać to wszystko na zewnątrz. Dla takiego modelu to wg mnie jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.