poilnois Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Witam wszystkich, jestemnowy od pary miesięcy mam elektryka ale jeszcze nim nie latałe. http://allegro.pl/samolot-motoszybowiec-3ch-116cm-2-4ghz-tw-738-i1533809129.html Aura nie sprzyjała. Ćwicze na symulatorze AeroFly Professional Deluxe , żeby kreta jak to mówicie nie zabić Jestem z okolic Otwocka, słyszałem o Karczewie ale samemu jakoś tak sie boje jeszcze. Jestem mobilny i moge ew. gdzieś podjechać. A przy okazji mam pytanie, bo wczytałem sie że na niektórych obiektach potrzebne jest ubezpieczenie oc modelarskie. Czy na takiego elektryka też?? Ew. gdzie i jaka kaska. Pozdrawiam Przemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Umów się na Weekend na ul. Pałacową k. Wilanowa. Miejscówka oblegana i jeżeli tylko będzie pogoda w weekend to ktoś się tam pojawi. Umów się z kimś, z miejscowych pilotów, na pewno pomogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 zbieramy sie tam wszyscy od około 10.30.A o około 12.00 jest tam sporo ludzi więc na pewno uda ci się modelik oblatać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poilnois Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Dzięki Panowie, w sobote koło 10tej zjawiam się tam z naładowanymi bakteriami. Do zobaczenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 jesli będzie pogoda to też około 10.00 wyjde z domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.