tomekch Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 witam, jestem nowy na forum. mam w domu fun jet ultra i chciał bym kupić jakiś dobry i mocny silnik z HK ok 800W na 4S, prosiłbym o pomoc w wyborze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 siema! nie dupluj tematów, było już o FunJet' ie TUTAJ_KLIK :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Tyle, że funjet, a funjet ultra z deczka się różnią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Tyle, że funjet, a funjet ultra z deczka się różnią. i myślisz że silniki są całkiem inne do nich? nie wydaje mi się :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekch Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 szukałem wszędzie na temat napędu fun jeta, tylko że interesuje mnie coś bardziej mocarnego najlepiej z HK, liczyłem że ktoś kto przerabiał już ten temat coś poradzi, chodzi mi o przekroczenie 200km/h , mam li-po 4S 3200mah i chciał bym wykorzystać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.