Skocz do zawartości

Nowy sezon

Tolya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i witam na nowy sezon. Na zimę ucichłem bo nowa praca i mnóstwo zajęć, a model na razie na szafie lezy.

Zabralem sie juz za przygotowania (na razie mentalne i finansowe) na nowy sezon, w zwiazku z czym mam pytanie do bardziej doświadczonych kolegów.

Otóż padlo mi serwo od steru wysokosci. Bylo "kitowe", wiec w sumie nic dziwnego. Chciałbym przy okazji wymienić drugie i w związku z tym pytanie: jakie serwo kupić? Nie chodzi mi o jego "udźwig", ale raczej o to, jaką firmę można "brać" i jaka "prędkość" jest wystarczająca. W instrukcji modelu są podane wartości dla obecnych serw, ale zastanawiam sie na ile mozna tu cos dobrac zeby bylo "lepiej".

Opublikowano

Ok, fakt, sam sobie jestem winien :P Jak zajrze do dokumentacji to podam jakie sa tam teraz serwa. A model... żółty, w sumie wiecej trudno powiedziec ;) Piper Cub RC System.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.