Tolya Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 No i witam na nowy sezon. Na zimę ucichłem bo nowa praca i mnóstwo zajęć, a model na razie na szafie lezy. Zabralem sie juz za przygotowania (na razie mentalne i finansowe) na nowy sezon, w zwiazku z czym mam pytanie do bardziej doświadczonych kolegów. Otóż padlo mi serwo od steru wysokosci. Bylo "kitowe", wiec w sumie nic dziwnego. Chciałbym przy okazji wymienić drugie i w związku z tym pytanie: jakie serwo kupić? Nie chodzi mi o jego "udźwig", ale raczej o to, jaką firmę można "brać" i jaka "prędkość" jest wystarczająca. W instrukcji modelu są podane wartości dla obecnych serw, ale zastanawiam sie na ile mozna tu cos dobrac zeby bylo "lepiej".
Cimek Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Jedne i zasadnicze pytanie, do jakiego modelu ?
noker Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Cimek, co ty oczadziałeś? Do żółtego modelu :mrgreen:
Tolya Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Ok, fakt, sam sobie jestem winien Jak zajrze do dokumentacji to podam jakie sa tam teraz serwa. A model... żółty, w sumie wiecej trudno powiedziec Piper Cub RC System.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.