Tolya Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 No i witam na nowy sezon. Na zimę ucichłem bo nowa praca i mnóstwo zajęć, a model na razie na szafie lezy. Zabralem sie juz za przygotowania (na razie mentalne i finansowe) na nowy sezon, w zwiazku z czym mam pytanie do bardziej doświadczonych kolegów. Otóż padlo mi serwo od steru wysokosci. Bylo "kitowe", wiec w sumie nic dziwnego. Chciałbym przy okazji wymienić drugie i w związku z tym pytanie: jakie serwo kupić? Nie chodzi mi o jego "udźwig", ale raczej o to, jaką firmę można "brać" i jaka "prędkość" jest wystarczająca. W instrukcji modelu są podane wartości dla obecnych serw, ale zastanawiam sie na ile mozna tu cos dobrac zeby bylo "lepiej". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cimek Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Jedne i zasadnicze pytanie, do jakiego modelu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noker Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 Cimek, co ty oczadziałeś? Do żółtego modelu :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tolya Posted April 2, 2011 Author Share Posted April 2, 2011 Ok, fakt, sam sobie jestem winien Jak zajrze do dokumentacji to podam jakie sa tam teraz serwa. A model... żółty, w sumie wiecej trudno powiedziec Piper Cub RC System. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz K. Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 hxt 900 starczą spokojnie ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.