rapier Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 FILM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin81 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Grubo... :idea: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capriman Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Super, podobny model latał w filmie "Wind".... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MROX Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Super , aż mnie naszła chęć na budowę takiego cuda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 więcej takich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 www.youtube.com/watch?v=svESvYZE33E robiłem takie mikromodele w 1973r i zdobyłem brądzową licencie we Wrocławiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.