Siersciuch Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Witam wszystkich modelarzy Mam na imię Wojciech, chociaż wszyscy mówią na mnie Sierściuch. Pochodzę z małej wioski Odrzechowa koło Sanoka, ale obecnie studiuję w Rzeszowie Z modelarstwem miałem do czynienia od dziecka, mój tato był modelarzem, stąd pozostało mi niejako zainteresowanie modelarstwem, chociaż sam się tym nie zajmuję, moim hobby jest ASG, którym zajmuję się od trzech lat. Zarejestrowałem się na tym forum, ponieważ kilka lat temu dostałem model samolotu, zrobiony przez pewnego niemieckiego modelarza, i model ten leżał tak cały czas w pokoju, ale stwierdziłem że lepiej będzie dla Niego, jeżeli oddam go jakiemuś modelarzowi, który zrobi z niego dobry użytek W najbliższym czasie umieszczę na forum odpowiedni temat, gdzie ten model będzie dokładniej opisany, i może zgłosi się ktoś, kto go przygarnie Pozdrawiam wszystkich Sierściuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikon Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Witaj, życzę powodzenia - tylko uważaj, modelarstwo wciąga! Pozdrawiam, Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siersciuch Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Niestety, może to będą mocne słowa, ale mnie nie wciągnie. Za dużo się tym zajmowałem kiedy byłem dzieckiem, potem miałem bardzo nieprzyjemne wydarzenie, po którym całkowicie odstawiłem modelarstwo ze świadomością że już do tego nie wrócę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.