leszek_c Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 [vimeo]http://vimeo.com/19430252[/vimeo]
toretto1995 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Przepiękne widoki... :wink: Może znalazł Pan takich więcej? Bo ja kurde nie mogę :ble: Pozdrawiam Damian
leszek_c Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Jaki "Pan". Jak juz to mow do mnie kolega Leszek jak nie chcesz mowic wprost po imieniu:) Wracajac do tematu, ze oczywiscie jak bede znajde cos ciekawego to wrzuce na forum. Ten film jest super. Sam sobie wyobrazalem jakbym to ja latal pomiedzy chmurami, przemykal pomiedzy nimi i mial je na wyciagniecie reki:) Taka moja fantazja:)
marcin_cbr Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Film jest niesamowity,dobrze,że wrzuciłeś na forum,z takimi odkryciami trzeba się dzielić.
koszkin Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zapiera dech w piersiach, swoją drogą marzenie wybrac się w "chmurki"
leszek_c Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Swoja droga, pilot byl skapa ubrany jak na taki wysoki lot. Musialo byc naprawde cieplo.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.