leszek_c Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 [vimeo]http://vimeo.com/19430252[/vimeo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Przepiękne widoki... :wink: Może znalazł Pan takich więcej? Bo ja kurde nie mogę :ble: Pozdrawiam Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek_c Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Jaki "Pan". Jak juz to mow do mnie kolega Leszek jak nie chcesz mowic wprost po imieniu:) Wracajac do tematu, ze oczywiscie jak bede znajde cos ciekawego to wrzuce na forum. Ten film jest super. Sam sobie wyobrazalem jakbym to ja latal pomiedzy chmurami, przemykal pomiedzy nimi i mial je na wyciagniecie reki:) Taka moja fantazja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_cbr Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Film jest niesamowity,dobrze,że wrzuciłeś na forum,z takimi odkryciami trzeba się dzielić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zapiera dech w piersiach, swoją drogą marzenie wybrac się w "chmurki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek_c Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Swoja droga, pilot byl skapa ubrany jak na taki wysoki lot. Musialo byc naprawde cieplo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.