larith Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Chcę kupić aparaturę futaby ze sklepu www.rc711.com, mają bardzo dobre ceny,myślicie że można bezpiecznie od nich kupować ? ktoś robił u nich większe zakupy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekkk Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Tak - kupowałem u nich kilka razy i zawsze wszystko było OK. Aparatura też. Tylko przygotuj się na VAT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larith Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 na VAT ? ile tego dodatkowego VATu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidey Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 23% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larith Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 to sumka rośnie... a czemu mam placić za to dodatkowy vat ? Zawsze naliczaja vat ? nie udaje sie przeslizgnac jako gift ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekkk Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Przy tak dużych i ciężkich paczkach VAT murowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larith Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 może znasz jakiś inny sklep gdzie cena będzie atrakcyjna ? i bez vat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 i bez vat Coś jakiś KOT śpiewał że w Netii bez VAT .... :ble: A daninki na urzędników to się nie chce płacić ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larith Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 W Saturnie można zrobić zakupy bez VAT z 23% wychodzi i tak duzo taniej nic w sklepach .pl. Kiedy będę musiał zapłacić VAT? przyjdzie mi jakieś pismo po odebraniu przesyłki czy przesyłka mi nie dojdzie... kiedy to się płaci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 W Saturnie można zrobić zakupy bez VAT z 23% wychodzi i tak duzo taniej nic w sklepach .pl. Kiedy będę musiał zapłacić VAT? przyjdzie mi jakieś pismo po odebraniu przesyłki czy przesyłka mi nie dojdzie... kiedy to się płaci ? Płacisz ( ewentualnie ) jak kupujesz poza UE ( Unia Europejska - obecnie 27 krajów ) - przychodzi pismo z UC ( Urząd Celny ) i tak proszą o jakieś papiery a potem kurierowi / poczcie przy odbiorze przesyłki ( proszą o zapomogę ... ) - jak nie - odsyłają przesyłkę do nadawcy ( :devil: ) ... Loteria polega na tym że nie każda paczuszka jest podejrzana i nie podlega "przesłuchaniu" ... - wtedy jak mówi Tomek KOT - bez Vat bez VAT bez VAT .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larith Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 a znasz jakiś sklep w UE z dobrymi cenami na futabe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 a znasz jakiś sklep w UE z dobrymi cenami na futabe ? Popatrz na stopkę - jam fan JR'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Na ebayu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qugar_ Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 century-rc.com. zamawiałem tam Futabe T8FG jakieś trzy tygodnie temu i doszła do mnie po 8 dniach bez dodatkowych opłat :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.