krzys-92 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 witam serdecznie wszystkich modelarzy kupiłem kiedyś na allegro samolot do skończenia :wink: ale jest mały problem skrzydło jest bardzo kruche jest . Gdzie moge znaleźć plany budowy skrzydła skrzydło było pokryte takim papierem prosze mi powiedzieć czy opłaca sie to robic ja planuje do tego modelu włozyc silnik o.s 10 albo 15 la prosze o pomoc jestem początkującym modelarzem tak ze proszę grzecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Wróżce forumowej popsuła się kryształowa kula i czekamy na naprawę gwarancyjną. Czy w związku z tą tragiczną okolicznością przyrody, możesz podzielić się tymi super tajnymi informacjami jak: - co to za model? - Jakiej konstrukcji? - Pokazać kilka fotek? - Wyjaśnić o co chodzi z tymi "kruchymi" skrzydłami? Na razie wiemy tyle, że kupiłeś coś na Allegro, co sprzedawca określił mianem "modelu". Na Alledrogo sprzedają wszystko - od psiej kupy, po rakiety kosmiczne. Tak zatem rozpiętość domysłów "co kupiłeś" jest raczej duża. Może to jest Wicherek - a może nie jest. Nie umiemy tego stwierdzić, tym bardziej że Wicherek ma dość klasyczną konstrukcję i są setki bardzo podobnych. Kryształową kulę obiecali naprawić tydzień przed Euro 2012... Albo poczekaj do tego czasu, albo ujawnij trochę szczegółów dla komisji śledczej. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Lol, ty to na serio napisałeś czy tak dla jaj ? Uśmiałem się nieźle :rotfl: (to do Krzysia oczywiście) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys-92 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 witam fotki juz dodaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 bardzo przepraszam ale model juz zrobiłem Nie przepraszaj, tylko się nim pochwal. My tu nie przepraszamy, jeżeli zrobimy jakiś model tylko wręcz przeciwnie :-) Wrzuć zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys-92 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Nie widać tego zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys-92 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Uploaded with ImageShack.us[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys-92 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Uploaded with ImageShack.us[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Albo w ostatnim Przeglądzie modelarskim, albo w Modelarzu, jest artykuł o renowacji modeli konstrukcyjnych. Znajdziesz w nim sporo wskazówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Jeśli chodzi o pytanie tytułowe - nie, to nie jest Wicherek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.