Gość Anonymous Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Piękna pogoda ,kilka modeli i dobrze wykoszone lotnisko czyli to co modelarze lubią najbardziej. Latałem tutaj z kolegą Mirkiem ja górnopłatem on fox-em i akrobatem. Miło to wspominam bo po raz pierwszy holowałem w powietrze tego foxa na prawdziwym holu .Wcześniej robiłem coś podobnego ale na ,,barana" zresztą na tym samym brązowym górnopłacie.Holownik MVVS 12,7 rozp.2m. Akrobat Mirka coś ok 1,6 m silnik 10 ccm,Fox 2 m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 GDZIE TO LOTNISKO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Na Mazurach ale nie wiem co skaszaniłem że bo widzę że napisał to Gość zamiast olo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Na Mazurachale nie wiem co skaszaniłem że bo widzę że napisał to Gość zamiast olo. A może tu bez logowania można pisać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Ale gdzie dokłądnie bo ja też z "tych" stron ale bardziej do centrum polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Ale gdzie dokłądnie bo ja też z "tych" stron ale bardziej do centrum polski Gdzie dokładnie Olecko ? Czy gdzie dokładnie to nasze lotnisko? Na pierwsze Gogle Na drugie napiszę jakby ktoś konkretnie chciał się z nami umówić tam na latanie , z tym że ze mną dopiero za rok jak będę tam latem na urlopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Znalazłem filmy z aparatu Najpierw lądowanie holownika z wyłączonym silnikiem http://video.google.pl/videoplay?docid=-8405796132522236693 Lądowanie fox-a trochę nieudane mocno trzepnął o ziemie ale model wytrzymał http://video.google.pl/videoplay?docid=4264420025399810580 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.