marcin_cbr Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Witam,filmu z tym modelem na forum jeszcze nie było,wiec postanowiłem takowy wrzucić.W modelu "siedzi" jeszcze oryginalny napęd i pakiet 3S 2200 mAh(zalecany to 1300 mAh)Obecnie silnik i regulator wymieniony na Himaxa dedykowanego do Easy Glidera,w wersji "tuning". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 hoho... Co ja widzę! Pieknie Ci idzie Marcinie widżę! A powiedz mi EGP zyje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_cbr Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Hej ,niestety poległ po tym,jak uczyłem brata nim latać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 No to mam nadzieje ,że przyjedziesz w odwiedziny do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_cbr Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Pewnie,że wpadnę,zgadamy się na gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.