Kwasiu Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Powstał mały filmik z docierania skrzydełka, jest to dopiero 2 lot tym modelem więc jeszcze nie poustawiane wszystko. W animację wkradł się błąd ale już nie dałem rady tego poprawić Mile widziane opinie i sugestie co do montażu jak i za całokształt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eski Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 W OSD masz błąd w niku chyba że tak ma być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Błąd jest faktycznie i to już od dłuższego czasu, ale program do konfiguracji OSD mam na komputerze stacjonarnym w którym uległ destrukcji zasilacz i nie mam za bardzo jak zmienić a na laptopie nie chce już instalować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laminat Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 w morde takiego filmu dawno nie widziałem konkretnie fajny i ciekawy - fajnie podoba mi sie latanie tuż nad ziemia fpv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.