marpiso Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Witam. Najprawdopodobniej będę musiał na nowo rozrysować płat w moim modelu. Teraz nie mogę juz niczego wydrukować z PROFILI. Chętnie wykupię licencję, tylko chciałbym wiedzieć, czy ktoś to juz zrobił i czym różnią się typy licencji A,B,C. I jak wygląda sprawa odblokowania programu po opłaceniu licencji? Dostaje sie na maila jakiś kod? Pozdrawiam. Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_K Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Wystarczy Ci licencia A, B i C to sa licencje komercjalne. Dostaniesz klucz do Profili (na 1 komputer) lub klucz na USB - i bedziesz mogl uzywac Profili wszedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marpiso Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Wolałbym na USB. Trzeba to gdzieś zaznaczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_K Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Nie, zamowic trzeba tu: http://www.profili2.com/eng/default.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marpiso Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Dzięki za pomoc. Już zamówiłem czekam na klucz. Zobaczymy. Zamówiłem jednak tę wersję download. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_K Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Duranti to przyzwoite zwierze. Bez slowa dostalem od niego licencje na 3 komputery bo tyle wtedy uzywalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-a Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Bez slowa dostalem od niego licencje na 3 komputery bo tyle wtedy uzywalem. Tzn, ze to u niego standard czy na specjalna prosbe? Ja dostalem nowy klucz jak mi padl laptop i musialem jeszcze raz instalowac. Ale o kody do roznych komputerow nie smialem prosic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_K Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Poprosilem i dostalem bez problemu. Napisalem ze uzywam wiecej niz jednego, wyslalem mu kody wygenerowane przez te komputery i dostalem klucze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marpiso Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Mam klucz. Rzeczywiście - bezproblemowy kontakt. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.