upgrayedd Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Witam. Mam następujący problem: gdy próbuję usunąć niektóre pliki, wyskakuje okienko "Przygotowanie do: przetwórz". Trwa ono w nieskończoność, da się wyłączyć tylko przez menedżer zadań. Dzieje się tak, gdy usuwam przez shift+delete, jak i przy przenoszeniu do kosza. W czym tkwi problem?? Pamięć jest uszkodzona? System Win7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertigooo Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Pobierz unlockera widocznie plik jest z czymś powiązany i niemożna go usunąć albo jakieś tam informatyczne gadaniny... :wink: Mi ten program pomógł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskar9595 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Wejdź w plik (tak jakby do środka) i zmień nazwę paru plików, lub poprostu usuń je po kolei (nie wiem jak to wytłumaczyć) wygląda mi to na jakieś złośliwe oprogramowanie, które tak zazwyczaj robią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.