upgrayedd Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Witam. Mam następujący problem: gdy próbuję usunąć niektóre pliki, wyskakuje okienko "Przygotowanie do: przetwórz". Trwa ono w nieskończoność, da się wyłączyć tylko przez menedżer zadań. Dzieje się tak, gdy usuwam przez shift+delete, jak i przy przenoszeniu do kosza. W czym tkwi problem?? Pamięć jest uszkodzona? System Win7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertigooo Posted April 10, 2011 Share Posted April 10, 2011 Pobierz unlockera widocznie plik jest z czymś powiązany i niemożna go usunąć albo jakieś tam informatyczne gadaniny... :wink: Mi ten program pomógł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oskar9595 Posted April 10, 2011 Share Posted April 10, 2011 Wejdź w plik (tak jakby do środka) i zmień nazwę paru plików, lub poprostu usuń je po kolei (nie wiem jak to wytłumaczyć) wygląda mi to na jakieś złośliwe oprogramowanie, które tak zazwyczaj robią. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.