Jaccy1 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Jeszcze filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 I zmiana lotów w Unisławiu- było ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 No zazdroszczę. Rodzina w Sztumie ja niestety we Wrocławiu. Ale cos niecis tez polatalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Unisławskie latanie - druga zmiana Zdjęcia focone przez moją żonkę Dorotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Rano pojechaliśmy do Starogrodu, niestety była druza odchyłka więc pojechaliśmy do Unisławia. Tam warunki były super jedynie po 15 wygonił nas deszcz do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Ale Wy macie małe antenki znaczy w aparaturach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Dlatego czasami modele spadają bo małe mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Antenki może i małe ale ptaki srogie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Ciekawa jest historia tablicy z fotki. http://unislaw.pl/news/content/1478 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Dobre...a zwrócilm uwagę na tablicę wracając w czwartek . Smutny los miejscowej cukrowni a jeszcze gorszy u mnie w Goslawicach obiekt po kapitanym remoncie -MODERNIZACJI..utrzymywał małe miasteczko robotnicze. Wszystko zrównane z ziemią...cegła zmielona.ZGROZA co dzieje sie w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Dziś Unisław zaliczyłem z Swordem. Jedyny mój szybowiec co gwiżdże , świszczy, parska itp . Sword z nowymi ustawieniami jakby lepiej mnie słuchał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Moje pierwsze loty w tym roku choć niektórzy już 4 dzień na zboczu. Dziś udało się zalatać Unisław. Było wszystkiego dużo, słońca,wiatru, turbulencji, zimna, modelarzy i modeli czyli było dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Pierwsze w tym roku Unisławskie Zboczowanie . W tym roku pogoda nas rozpieszcza. Czwarty dzień nowego roku i czwarty dziań zboczowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Jeszcze krótki filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Dziś zdążyłem chociaż na "drugą zmianę". Warunków starczyło dla wszystkich Część pojechała już na obiad, ale zabrałem dodatkowego widza. Wujowi kiedyś opowiadałem, w jaki sposób latamy, no i nadarzyła się okazja, żeby zobaczył na żywo. Zdecydowanie stwierdził jedno, że latanie na zboczu, to nie jest zwyczajne zajęcie, czy standardowe hobby, no i jednak nie żartowałem mówiąc o "ruskiej czapce" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Po zalataniu na wale w Fordonie dmuchnęło (jeśli można to tak nazwać) na UnisławWiatru jak na lekarstwo, ale troszkę żeśmy na rzeźbili Później niestety wiatraczek w wiatromierzu całkiem się zatrzymał, więc plan awaryjny. "Choinek niema, ale też jest zaje......" Moment, to będzie już za? Czy prosto na? Czyli jednak jest O.K. Hmmm, co by tu jeszcze wymyślić, między jakimi krzakami przelecieć Później jeszcze w rytmie:"Bo te krzaaaki są z nami i nikt nie odbierze ich, do puuuki bęęędziemy latali" I tak aż do ciemna (taki mały wypadzik modelarski od godz 10:00) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Dziś w Unisławiu byłem sam, cisza, słonko i wiatr taki se 6-7m/s . Pięknie się lata jak masz słońce za plecami . Dojazd bezproblemowy. O godzinie 13-tej przegoniła mnie śnieżyca (w sam raz na obiad ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Brawo za wytrwałość Jacku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Przed obiadem Wielkanocnym małe zboczowanie w Unisławiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Dzisiejsze warunki do latania załatwił nam Stefan i Janek(pewnie dał sporo na tacę) Loty super, wiatr 14-18m/s i oczywiście Lambada. Ja wyrwałem się z pracy na dobre 2 godzinki, a Janek latał dłużej, bo ..... ma dalej do domu . Fotki robiła nam moja córka Weronika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.