Gość horn3t Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Słyszałem od Janka, że żelkot z laminatu wiatr zrywał zazdroszczę wam wolnego czasu i miło popatrzeć na te zmagania ze Stefanem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 A ja Wam zazdrościłem wczorajszych lotów w Starogrodzie . Tak blisko, a ja nie mogłem jechać . Na jednym zdjęciu widać jak skrzydełka mi wygło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Oj - dzisiaj - potańczyliśmy ..pozdrawiam sympatyczna... fotografke... Weronike ...zdjecia super... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ładne warunki mieliście. Ja w niedzielę po powrocie ze Starogrodu też miałem piach w oczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Krótki filmik z dzisiejszego latania w Unisławiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Z Jackiem ..polataliśmy dziś na Unisławiu ..wiosnnie.. Warunki..BAJKA.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Dziś polataliśmy w Unisławiu, Starogrodzie i jeszcze raz w Unisławiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Dziś polataliśmy w Unisławiu, Starogrodzie i jeszcze raz w Unisławiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Jaccemu nie pozostaje po oblocie ...RESPEKTA.. nic innego jak licencyja...start w zawodach... ja stary piszę Wam to... http://postimg.org/image/cm8y0lwex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udało się pod wieczór polatać w Unisławiu co prawda odwiedziliśmy Starogród ale była odchyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Wpadłem dzisiaj popatrzeć na zboczowe latanie. Fajnie trzeba będzie się przełamać Taka tam trójeczka Temu to wszystko do rąk wpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 No, kogo to ja widzę na zboczu Czyli Tomek następnym razem, to już z modelem Pragnę tylko dodać że "piankowce" też dobrze spisują się na zboczu (na początku) Też się na szaleliśmy tymi modelami w Unisławiu I w StarogrodzieZresztą te "piankowce" dobrze wspominają wszystkie zbocza, a było to jakiś czas temu:http://pfmrc.eu/index.php?/topic/19410-latanie-na-zboczach-f3f-w-okolicach-bydgoszczy/?p=13487Tak że nic tylko spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Dzisiaj na wszelki wypadek Solius był w bagażniku ale nie odważyłem się go wyjąć gdyż nie wziąłem z sobą CA do sklejania pianki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Tomek ładne zdjęcia, przyjdzie pora to polecisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Dziś po południu z Piotrem polataliśmy na zboczu w Unisławiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Dziś po pracy było zboczowanie w Unisławiu. Fotki komórką Dorota zrobiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Ano było. Z mijanką z Jackiem ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Macie fajnie, że macie wolny czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 A ja do pracy sie przemieszczałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 A ja do pracy sie przemieszczałem Ja tylko mam czas na latanie jak jadę po towar i prawie po drodze mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.