modelpiotrek Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Znowu zboczone latanie na zboczu w Owsiszczach tym razem jednak słabo wiało i ze sporą odchyłką z południowej strony ale zobaczyć warto [vimeo] [/vimeo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pitplane Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Bardzo ładnie prowadzony DG Gratulacje Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjTommi Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 A no dziekuję za tą ocenę prowadzenia DG bo tak się składa, że to akurat mój A co do samego latania to wiało dobrze tylko że to zbocze nie za bardzo nadaje sie na makiety tej wielkości. Storm od Piotrka radził sobie duuużo lepiej. Ale najważniejsze, że polataliśmy i spędziliśmy kilka godzin na świeżym powietrzu Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach34 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Fajny model Ładnie lata . Ciekaw jestem jak sprawuje się w termice (DG) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachup Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Ale się zasłuchałem... Nawet nie wiem kiedy się film skończył Moje gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjTommi Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Fajny model Ładnie lata . Ciekaw jestem jak sprawuje się w termice (DG) ?Witam.Jeśli chodzi o termike to zakładam mu wtedy dłuższe końcówki z wingletami i ma wtedy 4,5m rozpiętości. Z takim wydłużeniem to już termikę łapie bez problemu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.