Killerus Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Uff byłem dziś polatać na Halembie i nic nie wskazywało na to, że pierwszy lot zakonczy się uszkodzeniem modelu Po prostu przy lądowaniu, musiałem za mocno podwoziem uderzyć o ląd i model pękł Na szczęście silnik i elektronika bez draśnięcia !!! Silniczek jaki był zamontowany to STigre G90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 W tym tygodniu mam zamiar oblatać Gilesa właśnie z ST90, może być podobnie jak u Ciebie.Dziwnie to wygląda, listwy oddzieliły się od wręgi silnikowej, widać nie za dużo kleju zostało użyte.Na szczęście nie wygląda to beznadziejnie i da sie naprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerus Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Sprawdz i wyreguluj silnik na ziemi, ja zawsze miałem problemy z G90, tu dało by się wyjść z opresji ale brakło miejsca do lądowania w tym kierunku co leciałem i próbowałem nawrócić no i klops Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 E , nie jest tak zle.Kropelka i bedzie jak nowy, a nawet lepszy,bo lepiej poklejony :ble: Dobrze ze ma czyste zlamanie,bedzie latwiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Killerus gdzie dokładnie latasz, piszesz coś o Halembie. Z Tarn Gór to kawałek jak mniemam. Możesz dać wsp. GPS ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerus Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Lokalizacja jest na Halembie niedaleko elektrowni http://www.zumi.pl/namapie.html?long=18.8699936&lat=50.224536&type=3&scale=3 Ja latam tam żadko, gościnnie, dopiero byłem 2 razy. Informacje o ludziach, którzy zarządzają tamtym terenem, najlepiej pytać na forum www.epheli.pl - elektromar, lub d_adam, reszty modelarzy po nickach z foruw nie pamiętam. Osoba zarządzająca tym terenem to Andrzej Galla. Takie cudo można tam było dziś spotkać: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.