Killerus Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 Uff byłem dziś polatać na Halembie i nic nie wskazywało na to, że pierwszy lot zakonczy się uszkodzeniem modelu Po prostu przy lądowaniu, musiałem za mocno podwoziem uderzyć o ląd i model pękł Na szczęście silnik i elektronika bez draśnięcia !!! Silniczek jaki był zamontowany to STigre G90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest slawekmod Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 W tym tygodniu mam zamiar oblatać Gilesa właśnie z ST90, może być podobnie jak u Ciebie.Dziwnie to wygląda, listwy oddzieliły się od wręgi silnikowej, widać nie za dużo kleju zostało użyte.Na szczęście nie wygląda to beznadziejnie i da sie naprawić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerus Posted August 5, 2007 Author Share Posted August 5, 2007 Sprawdz i wyreguluj silnik na ziemi, ja zawsze miałem problemy z G90, tu dało by się wyjść z opresji ale brakło miejsca do lądowania w tym kierunku co leciałem i próbowałem nawrócić no i klops Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 E , nie jest tak zle.Kropelka i bedzie jak nowy, a nawet lepszy,bo lepiej poklejony :ble: Dobrze ze ma czyste zlamanie,bedzie latwiej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motylasty Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 Killerus gdzie dokładnie latasz, piszesz coś o Halembie. Z Tarn Gór to kawałek jak mniemam. Możesz dać wsp. GPS ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerus Posted August 5, 2007 Author Share Posted August 5, 2007 Lokalizacja jest na Halembie niedaleko elektrowni http://www.zumi.pl/namapie.html?long=18.8699936&lat=50.224536&type=3&scale=3 Ja latam tam żadko, gościnnie, dopiero byłem 2 razy. Informacje o ludziach, którzy zarządzają tamtym terenem, najlepiej pytać na forum www.epheli.pl - elektromar, lub d_adam, reszty modelarzy po nickach z foruw nie pamiętam. Osoba zarządzająca tym terenem to Andrzej Galla. Takie cudo można tam było dziś spotkać: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.