Malker Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Własnie nie masz racji To jest Dewoitine D.520 Tu masz Koolhovena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Następnym razem wrzucaj znane ci samoloty... a nie źle czytasz podpisy na forach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Odpowiedziałem z kimś innym w tym samym czasie, że to Dewoitine D.520 więc kto ma wrzucić foto ? To ja wrzucam za samolocik Madriana bo wydaje mi się, że podałem prawidłową nazwę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 AW 660 Argosy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Malker trafiłeś. Ja chyba też trafię... Choć nie powiem, trudne dałeś zadanie. Blackburn B-101 Baverley... O ile się nie mylę, jest to egzemplarz z muzeum RAF-u. Mam coś dla miłośników historii. :mrgreen: Żeby nie było za łatwo usunąłem pewne znaki identyfikacyjne. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awiator Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 PZL Ł-2 Rajdowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Blackburn B-101 Baverley... Blackburn Beverley C1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 PZL Ł-2 Rajdowy. Trafiony... z tym, że to pierwszy prototyp. Zamalowałem znaczek PZL. Malker - B-101 to cywilne oznaczenie, w wojsku zastąpione oznaczeniem C1. Ale jest to ta sama maszyna. Były jeszcze wersje B-107 i B-107A. Ale te były chyba używane tylko jako maszyny cywilne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Widzę, że nastąpił mały zastój. Mam nadzieje, że nikt nie będzie zły jak wrzucę coś nowego Jak dla mnie rodzynek, dosyć ciekawa konstrukcja... nazwa mówi sama za siebie. Osobiście twierdzę, że maszyna wygląda jak wytwór kosmitów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Saab 35 Draken. :mrgreen: W związku z tym coś równie prostego. Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Beechcraft Starship? Coś prostego ode mnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vowthyn Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 PZL M-15 Belfegor. A ten? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Coś prostego ode mnie:jest to odrzutowy samolot do oprysków znajdujący się teraz w Muzeum Lotnictwa Polskiego w Krakowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Bell X-14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Boeing B-29 Superfortress No to coś ode mnie: http://www.pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=6570 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.2k11 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 National Aerospace Laboratory "Asuka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.2k11 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 teraz ja Uploaded with ImageShack.us[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Grumman J2F Duck teraz coś wojskowego: http://www.pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=6571 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.2k11 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Fiat G.50 a to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 któryś z migów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi