krzys-92 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 witam nie wiem jak wydrukować plany 1:1 skala ja drukowałem normalnie to taka miniaturka wyszła jaki program jest do drukowania planow ale prostszy i darmowy i prosze grzecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Najprościej - przejść się z plikiem do Ksero wielkoformatowego i poprosić o druk na dużym formacie. Tylko parę złotych ale odpadnie sklejanie arkuszy. Poza tym - Corel, Posteriza, PDF Creator... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Max Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Widzę że znaków interpunkcyjnych, oraz dużych liter nie uznajesz. Szkoda łatwiej by się czytało normalnie napisane zdanie, a nie jak jakiś uproszczony tekst z smsa. Nie napisałeś nawet w jakim formacie masz te plany, no pewnie mamy się domyślić, albo podać wszelkie możliwe odpowiedzi. Średnio co 3-5 tygodni pojawia się temat jak wydrukować jakieś tam plany, a wystarczy wejść w dział "plany" i na samej górze otworzyć temat dotyczący drukowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi