k0k0z Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Hej, mam pytanie, nie wiem jakim cudem ale cos zle wymierzylem i zle wkleilem wrege z depronu, zamiast licowac sie z gornym poszyciem ogona jest od niego odsunieta jakies 3 cm. Teraz pytanie, wciskac na sile nowa wrege czy zostawic te i przesuwac wszystko w srodku, obawaim sie ze moglbym nie wyrobic sie z SC w odpowiednim miejscu jesli cos poprzestawiam...
Bruno Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Ja bym zrobił nową wręgę. Toto jest wrażliwy na położenie SC lepiej trzymać się planów :wink:
madrian Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Nie przesadzajmy. Ile może przesunąć SC kawałek depronu? Przy wyważaniu przesuniesz o ten milimetr czy dwa pakiet i już. Będziesz miał przed sobą znacznie gorsze wyzwania i ważniejsze od kawałka wręgi. Możesz nawet obok wkleić drugą. Model i tak będzie trzeba wyważać na gotowo po zamontowaniu całego wyposażenia. Martw się raczej o geometrię modelu.
Rekomendowane odpowiedzi