k0k0z Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Hej, mam pytanie, nie wiem jakim cudem ale cos zle wymierzylem i zle wkleilem wrege z depronu, zamiast licowac sie z gornym poszyciem ogona jest od niego odsunieta jakies 3 cm. Teraz pytanie, wciskac na sile nowa wrege czy zostawic te i przesuwac wszystko w srodku, obawaim sie ze moglbym nie wyrobic sie z SC w odpowiednim miejscu jesli cos poprzestawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruno Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Ja bym zrobił nową wręgę. Toto jest wrażliwy na położenie SC lepiej trzymać się planów :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Nie przesadzajmy. Ile może przesunąć SC kawałek depronu? Przy wyważaniu przesuniesz o ten milimetr czy dwa pakiet i już. Będziesz miał przed sobą znacznie gorsze wyzwania i ważniejsze od kawałka wręgi. Możesz nawet obok wkleić drugą. Model i tak będzie trzeba wyważać na gotowo po zamontowaniu całego wyposażenia. Martw się raczej o geometrię modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi