Robert Tomzik Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Witam kolegów, gdzie mógłbym kupić gaźnik do ASP FS 61 AR? Może miałby ktoś do odsprzedania? Szukam na internecie i nie mogę znaleźć. Za pomoc z góry bardzo dziękuję Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARIUS1 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Witam Nastik może Ci sprowadzić ewentualnie na hobbyking ale nie mają na stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptasiek Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Ja osobiście nic u nich nie kupowałem , ale kolega Leszek_k polecał ten sklep http://www.justengines.unseen.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Tomzik Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Dziękuję za odpowiedzi Jak nikt nie będzie miał do odsprzedania, będę musiał zamówić zza granicy, ale póki co czekam. Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi