Łukasz K. Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Cześć,szukam planów czegoś szybkiego do zrobienia.Chodzi o to żeby rzucało się to za skrzydło Coś wstylu aluli. Całość miała by być z depronu.Plany najchętniej w PDFIE,a jeszcze lepiej podzielone na A4 ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Z napędem, czy bez? Z napędem to Delta 120 minut - 2h i zrobiona. :wink: Sposób wykonania wymusza wypuszczanie jej za koniec skrzydła (układ pchający, brak kadłuba). Bez napędu - o depronowe DLG będzie ciężko. Nie ta technologia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 bez napędu-dziś moja stara delta sie troche rozbila (własnie ta w 120 min ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Jesli proste, szybkie i dlg to polecam konstrukcje o nazwie boomer http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=268403 Na Polskiej Witrynie Modelarskiej Tomasz Gebala kiedys testowal Boomera i był watek o nim A TUTAJ wersja depronowa tego modelu EDIT Znalazlem. http://www.forum.modelarstwo.org.pl/viewtopic.php?t=26050&highlight=boomer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 bez napędu-dziś moja stara delta sie troche rozbila (własnie ta w 120 min ) Trzeba mieć talent, żeby ubić tę Deltę... :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 no 3 minuty roboty-wylądowałem na plkecach i się statecznik złamał Rapier,dzięki to to czego szukałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi