spYchu Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Witam. Mam model Stratus 2000s firmy Kyosho. Próbowałem wystartować chyba 5 razy i za każdym razem wracałem z rozbitym . Proszę o pomysły co zrobić żeby ten model latał. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Jeżeli oczekujesz pomocy to musisz temat rozwinąć, najlepiej sfilmować taką próbę startu. Inaczej nikt Ci nie pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spYchu Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Ok. Jak będzie bezwietrznie to spróbuje wystartować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek66 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Czy to taki model? http://www.youtube.com/watch?v=hRHYFJENzxQ&feature=related Jesli tak to mialem okazję widziec jak lata . Podobno cięzki w lataniu i mial troszke wad fabrycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spYchu Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Tak, to ten model. Mógłbyś dokładnie powiedzieć na czym polegały wady fabryczne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek66 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Ku mojemu zdumieniu kadłub wykonany z podejzanego materiału był lekko zdeformowany i jesli dobrze pamiętam to byly jakies problemy z fabrycznymi serwami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spYchu Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udało mi się wystartować. Przykleiłem skrzydła do kadłuba na stałe, bo fabrycznie skrzydła przechylały się na boki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi