ECO400 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Okto na module mkdu2. Pierwsze 3 loty z tym modułem. Moim zdaniem wyszło całkiem nieźle. Muszę jednak popracować nad konwerterem wideo i zapisem pliku w vegasie bo jakość mocno spadła :evil: Kolorki w oryginalnym pliku są super, a tutaj wyszły takie zamglone. Lot był nagrywany kamerą JVC Pisco + obiektyw szerokokątny. Następne filmy będą już robione Sony'm Nex-5 + obiektyw 16mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin83 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Jak dla mnie bomba, hehe. Pogratulować tylko. Muzyka jest bardzo klimatyczna, to mi się podoba. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udało się załadować film w lepszej jakości... choć i tak nie powala na kolana :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modrzej Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Wrzucaj na vimeo jeżeli możesz... youtube sam z siebie strasznie obniża jakość filmów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Popracuj nad zgrywaniem. Jakiego programu używasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 na 10000% to wina youtube. Plik zapisany na dysku po obróbce ma taką jakość jak filmy kefira na vimeo. Chyba kupię konto na vimeo bo różnica jest kolosalna. Zwykłego się nie opłaca (limit 500mb/tydzień i tylko 1 film HD tygodniowo) Markel, Sony Vegas 10.0 No i zapomniałem dodać: materiał video nie był w żaden sposób stabilizowany komputerowo. Jest to w sumie tylko pocięty materiał i dorzucona muzyka na podkład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Jak dla mnie jeden wielki minus. Cały czas widać nogi podwozia. Albo skróć albo aparat dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 przy kącie patrzenia rzędu 180* to raczej będzie ciężko :wink: to były pierwsze loty tego modelu a kamera którą nagrałem ten film jest tylko zastępcza bo nie chciałem wkładać kamery za 3000zł do niesprawdzonego modelu :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi