wojcio69 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Memoriał Tomasza Bederskiego F3B/J, Kobylnica W dniu 30 kwietnia 2011r. o godz. 10:00 na lotnisku Kobylnica odbędą się zawody modeli szybowców RC klasy F3B/J w ramach kolejnej edycji Memoriału Tomasza Bederskiego. Zobacz regulamin. Otwarcie modelarskiego sezonu lotniczego, Bednary W dniu 1 maja 2011r. na lotnisku Bednary odbędzie się otwarcie modelarskiego sezonu lotniczego 2011. Zapraszamy modelarzy i sympatyków modelarstwa lotniczego. Organizatorem imprezy jest, jak co roku, Stanisław Bastian (Stowarzyszenie Modelarzy Poznańskich CK Zamek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidos Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Witam, o której godzinie rozpoczyna się impreza otwarcia sezonu 1 maja na Bednarach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Nic na ten temat nie wspominają na stronie aeroklubu poznańskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmaciej Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 O 11:00 na pewno będzie już kilku kolegów z sekcji w tym moja skromna osoba. Zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidos Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Bardzo udana impreza. Dziękuję za przyjemnie spędzony czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Jakaś fotorelacja będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidos Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Zrobiłem tylko 3 zdjęcia telefonem w tym dwa Extry 260. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek350 Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 A ja nakręciłem 3 filmiki Zdjęcia też robiłem, ale jeszcze ich nie umieściłem na żadnym serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi