wojtas Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Witam, dziś po kilku udanych lotach zachciało mi się jeszcze...więc włączyłem nadajnik następnie odbiornik i tu cisza, lampka z bindowania w odbiorniku tylko mrugła przez ułamek sekundy i nic :cry: próbowałem ręcznego bindowania wg. instrukcji ale nic nie pomaga czy ktoś miał już podobny problem :?:
agraron1 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Witam, dziś po kilku udanych lotach zachciało mi się jeszcze...więc włączyłem nadajnik następnie odbiornik i tu cisza, lampka z bindowania w odbiorniku tylko mrugła przez ułamek sekundy i nic :cry: próbowałem ręcznego bindowania wg. instrukcji ale nic nie pomaga czy ktoś miał już podobny problem :?: mógł paść moduł nadawczy w nadajniku
wojtas Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Opublikowano 20 Maja 2011 mógł paść moduł nadawczy w nadajnikudokładnie tak się stało, naprawa okazała się niemożliwa więc został wszczepiony moduł nadawczy FrSky, radio znowu działa
rodny Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Witam A czy kolega ma może instrukcję po polsku do tej apki albo wie gdzie znależć ? Proszę o podpowiedż rodny
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.