wojtas Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Witam, dziś po kilku udanych lotach zachciało mi się jeszcze...więc włączyłem nadajnik następnie odbiornik i tu cisza, lampka z bindowania w odbiorniku tylko mrugła przez ułamek sekundy i nic :cry: próbowałem ręcznego bindowania wg. instrukcji ale nic nie pomaga czy ktoś miał już podobny problem :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agraron1 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Witam, dziś po kilku udanych lotach zachciało mi się jeszcze...więc włączyłem nadajnik następnie odbiornik i tu cisza, lampka z bindowania w odbiorniku tylko mrugła przez ułamek sekundy i nic :cry: próbowałem ręcznego bindowania wg. instrukcji ale nic nie pomaga czy ktoś miał już podobny problem :?: mógł paść moduł nadawczy w nadajniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 mógł paść moduł nadawczy w nadajnikudokładnie tak się stało, naprawa okazała się niemożliwa więc został wszczepiony moduł nadawczy FrSky, radio znowu działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodny Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Witam A czy kolega ma może instrukcję po polsku do tej apki albo wie gdzie znależć ? Proszę o podpowiedż rodny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.