wojtas Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 Witam, dziś po kilku udanych lotach zachciało mi się jeszcze...więc włączyłem nadajnik następnie odbiornik i tu cisza, lampka z bindowania w odbiorniku tylko mrugła przez ułamek sekundy i nic :cry: próbowałem ręcznego bindowania wg. instrukcji ale nic nie pomaga czy ktoś miał już podobny problem :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
agraron1 Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Witam, dziś po kilku udanych lotach zachciało mi się jeszcze...więc włączyłem nadajnik następnie odbiornik i tu cisza, lampka z bindowania w odbiorniku tylko mrugła przez ułamek sekundy i nic :cry: próbowałem ręcznego bindowania wg. instrukcji ale nic nie pomaga czy ktoś miał już podobny problem :?: mógł paść moduł nadawczy w nadajniku Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtas Posted May 20, 2011 Author Share Posted May 20, 2011 mógł paść moduł nadawczy w nadajnikudokładnie tak się stało, naprawa okazała się niemożliwa więc został wszczepiony moduł nadawczy FrSky, radio znowu działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
rodny Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 Witam A czy kolega ma może instrukcję po polsku do tej apki albo wie gdzie znależć ? Proszę o podpowiedż rodny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.