skoczny Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Witam wszytkich jestem tu świeży:-) Patrząc na obrazek wiadomo o co chce zapytać...-) Jak to naprawić? Częsci zamiennych raczej nie ma a jest to styropianowy elektryk dokładnie taki jak tu http://allegro.pl/samolot-red-arrows-sapac-r-c-prof-prop-4ch-i1559118953.html. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Kup CA do styropianu. Ewentualnie epoksyd. Popularny się robi ostatnio klej na gorąco, do takich konstrukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoczny Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 A co to jest te CA? Przepraszam dopiero pochłaniam wiedze RC:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 ajjjj szkoda takiego ładnego Hawka na nauki latania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin1212 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 skoczny, CA to klej cyjanoakrylowy-koniecznie do styropianu i pianek-inny może topić i pożerać materiał.Do tego jeszcze przyspieszacz-żeby szybciej skleić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoczny Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Dziekuje za odpowiedz. a co do nauki latania to nie wyobrazam sobie innego. Jest troche diabełek ale nie mając nigdy stycznosci z modelami, nigdy nawet nie trzymałem aparatury w rece nie mówiąc o jakichkolwiek symulatorach kupiłem, poskładałem i po 2 tygodniach latania + stresujące ladowania pierwsza kraksa..! .steruje sie nim bardzo łatwo az nie umie uwierzyc, zwłaszcza iż czuć ta moc. przypuszczałem iz rozbije go już pierwszego dnia...Teraz przynajmniej odpocznie moj nadwyręzony kark od patrzenia w góre:-) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi