Michal G Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Witam kolegów. Modelarstwem lotniczym interesuję się już od dzieciaka (1997 r.), uczestniczyłem w zajęciach klubu modelarskiego prowadzonego przez Waldemara Pakułę w Legionowie. Jako młodzik brałem udział w mistrzostwach regionalnych, oraz mistrzostwach polski w klasie f1g. Obecnie zajmuje się modelarstwem w wolnym czasie. Pozdrawiam, Michał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Witam ,a jaka miejscowość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JG66 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Witam serdecznie wszystkich KOLEGÓW , jestem wielce zaszczycony faktem iż będę należał do tak zacnego grona miłośników lotnictwa w miniaturze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal G Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Witam ,a jaka miejscowość?Obecnie Dolice k. Stargardu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi