esceta Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Witam Proszę o informacje jak skalibrować drążki w nadajniku MZ 14 po wymianie potencjometrów. Przeglądałem internet i nic nie udało się znaleźć . Może ktoś z forum wie jak to zrobić i podzieli się informacją . Pozdrawiam Marek G.
adam712 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Polecam skontaktować się z Yodą z forum Waldorfa(forum heli).
merlin1212 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Poczytaj TU ,powinno pomóc-opisane krok po kroku.
esceta Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Opublikowano 1 Maja 2011 Dzięki za zainteresowanie i pomoc . Yoda nie odpowiada na moja prośbę . strona z odnośnika jest mi znana lecz oprogramowanie tam demonstrowane jest niezdobywalne .Przynajmniej ja nie mogę znaleźć . Coś mnie sie wydaje,że skończy się wysłaniem do Robbego na serwis. Dzięki raz jeszcze.
PUPI Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Zarejestruj się na http://support.robbe.com/ podając numer seryjny swojej aparatury i będziesz mógł ściągnąć każdą z dostępnych wersji oprogramowania. Resztę już znasz z linków powyżej
Rekomendowane odpowiedzi