esceta Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Witam Proszę o informacje jak skalibrować drążki w nadajniku MZ 14 po wymianie potencjometrów. Przeglądałem internet i nic nie udało się znaleźć . Może ktoś z forum wie jak to zrobić i podzieli się informacją . Pozdrawiam Marek G. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam712 Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Polecam skontaktować się z Yodą z forum Waldorfa(forum heli). Link to comment Share on other sites More sharing options...
merlin1212 Posted April 30, 2011 Share Posted April 30, 2011 Poczytaj TU ,powinno pomóc-opisane krok po kroku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esceta Posted May 1, 2011 Author Share Posted May 1, 2011 Dzięki za zainteresowanie i pomoc . Yoda nie odpowiada na moja prośbę . strona z odnośnika jest mi znana lecz oprogramowanie tam demonstrowane jest niezdobywalne .Przynajmniej ja nie mogę znaleźć . Coś mnie sie wydaje,że skończy się wysłaniem do Robbego na serwis. Dzięki raz jeszcze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PUPI Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 Zarejestruj się na http://support.robbe.com/ podając numer seryjny swojej aparatury i będziesz mógł ściągnąć każdą z dostępnych wersji oprogramowania. Resztę już znasz z linków powyżej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts