JarekF Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Nie wiem czy znacie ten temat. Tak jak w temacie uważam, że będzie to model na miarę przyszłego mistrza świata. Dlatego postanowiłem Go tutaj zareklamować. UCZCIE SIĘ WSZYSCY ! O dziwo autor modelu jest modelarzem modeli latających. http://www.koga.net.pl/forum/viewtopic.php?f=523&t=6856 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 M A S A K R A !!!! :shock: :shock: Brakuje mi słów, muszę ochłonąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0k0z Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Podziw, jakkolwiek modele sszkutnicze nigdy mnie nie pociagaly to wytaczanie raczek do sterow z wykalaczek mnie rozlozylo. Wielki szacunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Pełen szacunek dla modelarza! Jestem pod wrażeniem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi