Palacz1996 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Tak jak w temacie. Najlepiej żeby był on pełno kadłubowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sionziom Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Może ekstra 330 ok 1m ? Mam na kompie daj email to wyślę. Jakieś inne też się znajdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palacz1996 Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Extre 330 już mam. Ale jak masz jakieś inne to poproszę ;p bartekpalarczyk@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kssws Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 terz proszę lipa9042@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 terz proszę My też prosimy - litości... :? Rozumiem, że plany dostępne w przyklejonym temacie "baza planów modelarskich" nie spełniły oczekiwań? A szkoda, bo tam jest z kilkaset, jak nie kilka tysięcy planów. Nie mówię już nawet o tym, żeby przejrzeć forum. Ultron, MK-34 i inne. Młodzieży - odrobina wysiłku. :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spad Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 http://www.3dmondesigns.com/Lil%27-Ripperplans.php może ten ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalimbo56 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 http://www.rcfoam.com/stpg.php?page_id=free_rc_airplane_plans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palacz1996 Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 madrian, masz rację, powinienem przejrzeć przed założeniem tego tematu :oops: Co do modelu, znalazłem plany Ultimate 30" z linku podanego przez Kamila i ten model mam zamiar zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi