Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! czy ktoś z was orientuje się może, co to za aparatura? wiem tylko że jest to siedmiokanałowy, stary hi-tec ( tak jest napisane na wskaźniku poziomu napięcia)

Oto jej zdjęcia (przepraszam za mierną jakość):

Zdjęcia

dzięki!

Opublikowano

dzięki serdeczne! od dawna szukałem typu tego sprzęciku... tak przy okazji, żeby nie zakładać nowego tematu zapytam, co może być przyczyną tego, iż kanał 4 przestał mi działać w pełnych zakresach, wychyla się, ale w bardzo małym stopniu, a nic w aparaturce nie zmieniałem...

Opublikowano

Próbowałem wcześniej z tym przełącznikiem, niestety bez rezultatu. Znaczy zmieniły się wychylenia, ale nie wróciły do początkowych wartości. Może problem tkwi w odbiorniku... nie wiem, serwa są sprawne, może faktycznie w odbiorniku któryś lut puścił :|

Opublikowano

Racja, sprawdzę :) dzięki za rade :) mam jeszcze jedno pytanie, a mianowicie muszę w niej wymienić antenę bo odłamał mi się kawałek starej (tak z 10 cm). Jaką antenę powinienem zastosować do tej aparatury? chodzi mi głównie o długość ( średnica gdzieś okoł 1 cm, ale pewien nie jestem bo jestem poza domem i nie mam jak zmierzyć). Czy takie anteny są do nabycia w sklepach elektronicznych?

Opublikowano

Racja, sprawdzę :) dzięki za rade :)Jaką antenę powinienem zastosować do tej aparatury? chodzi mi głównie o długość ( średnica gdzieś okoł 1 cm, ale pewien nie jestem bo jestem poza domem i nie mam jak zmierzyć). Czy takie anteny są do nabycia w sklepach elektronicznych?

Poszukaj tej anteny w sklepach modelarskich.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.