marcino2000 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Witam, mam takie szybkie pytanko, wydrukowałem właśnie plany JIF-2 i są tam trzy różne rysunki wręg, nie odpowiadające wymiarami, w trzech różnych pdfach Cudaernas Uno, Cudaernas Dos, Cudaernas Tres, czy mógł by mi ktoś podpowiedzieć wg. którego rysunku wykonać wręgi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Mam plany różnych żaglówek RG65. Jif2 w moim ma 1 wersję przekrojów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcino2000 Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 A mógł bym prosić o Twoją wersję planów na mejla? Pozdrawiam i z góry dziękuję edit: usunąłem swój adres mejla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcino2000 Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi