LORAK Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Witam. Jako że pakiet w nadajniku ma już swoje lata i jego czas eksploatacyjny zmierza ku końcowi chcę się zaopatrzyć w nowy. czy może ktoś powiedzieć coś o tym produkcie http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=12912. Czy ich żywotność i samo rozładowanie jest naprawdę tak jak to opisują, no i oczywiście czy te 3000 mAh to faktycznie prawdziwe 3000. Oczywiście w planie mam zakup 8 sztuk i ich zlutowanie ich w pakiet. z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 akumaltory serii V tec były dobre 5 lat temu. I to sie tyczy wszystkich rozmiarów i pojemności. Naładują Ci sie na 2800 a oddadzą połowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Do nadajników tylko Sanyo Eneloop Kupujesz, lutujesz i zapominasz o samorozładowaniu, efekcie pamięci i wpływie temperatury - oczywiście w rozsądnym zakresie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORAK Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 właśnie dużo osób poleca te Eneloopy, zakupiłem 8 na testy do modeli i chyba do nadajnika zakupie takie same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi