eptita Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Witam, od kilkunastu tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem HK-450 i wszystko było dobrze do momentu zmiany silnika na inny, tzn.nie oznaczyłem przewodów jak odpinałem stary i teraz nie mam pojęcia jak podpiąć nowy. Na silniku są trzy przewody, patrząc od strony osi lub trybu czerwony, niebieski i czarny. A na ESC są oznaczenia literowe A-B-C. Może ktoś pomoże. Pozdrawiam Piotr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Kolejność podłączenia nie ma znaczenia. Jeżeli silnik będzie kręcił się w zła stronę, należy zamienić miejscami dowolne 2 przewody. EDIT: pierwszy, pierwszy, pierwszy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidey Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Przylutuj, jak się będzie kręcić w złą stronę przelutowujesz i zamieniasz miejscami 2 dowolne. edit: Ładziak szybszy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Dziękuje ruszył i jest dobrze. Dziękuje raz jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi